Vinterbloggen är lanserad!

Vinterbloggen är en sida som kommer att handla om den svenska vintern, vi kommer att skriva en del om vintersport, roliga vinteraktiviteter och annat smått och gott. Ni kan höra av er till oss om det är något specifikt som ni önskar att vi skriver om, dock är tiden begränsad så därför kommer vi inte att kunna vara alla till lags. Även om vi nu går mot ljusare tider så behöver detta inte betyda att vi som älskar vintern inte kan ta del av vintern i digital form förstås, inte sant?

För alla här som besökt denna sajt i hopp om att åka skidor eller snöskoter så vill jag poängtera att informationsportalen Vemdalen har bytt adress till Vemdalen.se.

 

Vi har nu bytt webbhotell

Vi utsåg Egensajt som ansvarig för driften av denna blogg mycket på grund av deras goda kompetens. Egensajt utmärker sig bland konkurrenterna genom att erbjuda en helhetslösning där deras kundtjänst snabbt löser potentiella problem som kan uppstå från tomma intet. Egensajt erbjuder billiga webbhotell som är väldigt prisvärda med tanke på vad man får för pengarna. Nu hoppas vi att sajten ligger upp dygnet runt utan några tekniska problem.

Peter